ONTWERP EN INNOVATIE

Visign-kozijnen by KOCHS

kochs-visign-logo

Er is ontzettend veel mogelijk bij het ontwerpen van uw huis en gevel.

kochs-visign-01

Er is ontzettend veel mogelijk bij het ontwerpen van uw huis en gevel.

Als onderdeel van uw huis biedt de gevel de eerste bescherming tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast is de gevel natuurlijk ook heel belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Het staat dus buiten kijf dat kozijnen een hele grote rol spelen bij het aanzicht van uw huis. Maar kozijnen zijn niet alleen een designelement; ze laten ook licht binnen en vormen een verbinding met de buitenwereld.

U kunt bijvoorbeeld voor een gevel met onopvallende kozijnen kiezen of juist voor echte blikvangers. Met Visign-kozijnen van KOCHS kunt u probleemloos uw huis en gevel geheel naar eigen wens vormgeven. Of u nu een modern designhuis wilt, een toekomstgericht passiefhuis of misschien wel een villa in art-nouveaustijl; KOCHS levert altijd de bijpassende kozijnen.

kochs-visign-02
kochs-visign-03

VISIGN ALS DESIGNACCENT

Als nieuw designaccent voor kozijnen biedt Visign talloze mogelijkheden voor een unieke vormgeving van uw woning en gevel. Vooral bij gekleurde kunststof kozijnen is de uitstraling heel belangrijk. Door het uiterst nauwkeurige, innovatieve productieproces zijn er bij Visign geen naden meer te zien in de hoeken van de vleugels en kaders.

Tijdens dit proces worden de hoekverbindingen heel precies aan elkaar gelast. Daardoor is er met het blote oog geen naad meer te zien en zijn de gelaste profielen bijna onzichtbaar. Bovendien zorgt de Visign-versteknaad voor extra stabiliteit en een lange levensduur.

kochs-visign-04
kochs-visign-05

Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor gekleurde kozijnen van kunststof.

kochs-visign-rahmen

En de kunststof Visign-kozijnen van KOCHS kennen een groot aantal voordelen.

Ten eerste kan het materiaal bij de juiste temperaturen in elke gewenste vorm worden geproduceerd, aangezien het materiaal thermoplastisch is. Daardoor is het materiaal zeer geschikt voor de woningbouw en kunt u uw gevel dus geheel naar eigen wens ontwerpen. Ten tweede zijn de onderhoudskosten laag omdat de kozijnen meestal lichtbestendig en kleurecht zijn. Daarnaast zijn kunststof kozijnen niet gevoelig voor zuur, loog en schoonmaakmiddelen. Het schoonmaken van de kozijnen is door de gladde oppervlaktestructuur een fluitje van een cent.

Bovendien zijn kunststof kozijnen van KOCHS zeer duurzaam; zelfs na 30 jaar blootstelling aan de weersinvloeden hoeven ze nog niet geschilderd te worden en zijn ze nog steeds even mooi! Warmte, kou, wind, zon en uitlaatgassen hebben geen enkele invloed op deze kunststof kozijnen.

Innovatief productieproces.
Het nieuwe Visign valt op door het innovatieve productieproces. Het ontwerp van het kozijn is perfect en mag zeker gezien worden. Bij de vleugels en kaders is er geen naad meer zichtbaar in de hoeken. Daardoor ziet het profiel eruit alsof het uit één stuk is gemaakt, wat het kozijn een unieke uitstraling geeft.

Visign in kleur!
De KOCHS kunststof kozijnen met gekleurde folie, oppervlaktestructuur en houtlook zijn momenteel verkrijgbaar met de nieuwe Visign-versteknaad. Een ander pluspunt, naast de aantrekkelijke vormgeving, is dat deze innovatie geen extra kosten met zich meebrengt. Standaard ontvangt u nu elk gekleurd kunststof kozijn van KOCHS met de nieuwe Visign-look, zonder extra kosten!

VROEGER: MET ZICHTBARE VERSTEKNAAD

kochs-visign-06

NU: MET ONZICHTBARE VISIGN-VERSTEKNAAD

kochs-visign-07

ALLE VOORDELEN IN ÉÉN OOGOPSLAG

‘Bijna onzichtbare’ hoekverbinding

Uniek, elegant design

Geen meerprijs

Innovatie met de hoogste precisie

Onze nieuwe standaard voor gekleurde kozijnen

kochs-visign-08

Maar wat houdt die innovatie bij kunststof Visign-kozijnen nu precies in?

Bij het lassen worden twee kunststof kozijnprofielen met elkaar verbonden. De kunststof wordt daarbij verhit en de hoekverbinding van het kozijn wordt aan elkaar gelast. Normaal gesproken ontstaat er bij de hoekverbinding dan een lasrups van overtollige kunststof. Deze wordt dan vervolgens verwijderd, waardoor een zichtbare V-naad ontstaat.

Maar door de nieuwe, innovatieve productietechnologie voor de Visign-versteknaad is dat nu verleden tijd. Tijdens het proces worden de hoekverbindingen van de vleugel en het kader zeer nauwkeurig aan elkaar gelast. Daarna is er met het blote oog geen naad meer te zien, wat visueel een enorm verschil maakt. Wist u dat de Visign-versteknaad door het nieuwe productieproces extreem stabiel en duurzaam is, en dat dit nieuwe proces ook nog eens een veel harmonieuzer en homogener resultaat oplevert?

Minder milieuvervuiling door Visign

Het ontwerp van de KOCHS Visign-kozijnen is daarnaast ook beter voor het milieu. Dankzij de nieuwe verbindingstechnologie is er per kozijn minder kunststof afval. KOCHS maakt optimaal gebruik van het materiaal zonder het milieu onnodig te vervuilen. Bovendien bespaart u met de moderne kunststof kozijnen van KOCHS energie. Door de uitstekende isolerende eigenschappen hoeft u minder te stoken in vergelijking met andere kozijnen. Ten slotte worden er voor de nieuwe, geoptimaliseerde profielontwerpen ook minder grondstoffen gebruikt, wat weer leidt tot een lagere CO2-uitstoot. Bovendien kunt u subsidie aanvragen voor het plaatsen van nieuwe, energie-efficiënte kozijnen. Als u voor Visign-kozijnen kiest, kiest u niet alleen voor een uitstekend en uniek design, maar ook voor het milieu!

kochs-visign-09
kochs-visign-10