Design

Kozijnkleuren

khs-blog-beitragsseite-fensterfarben-01

Ontdek de nieuwste trends en mogelijkheden.

Kozijnen vormen uiteraard het hart van Premium Kozijnen-Vakbedrijven. En het design en de kleur spelen daar natuurlijk een grote rol in. Hoewel over smaak niet te twisten valt, zijn alle Premium Kozijnen-Vakbedrijven het over één ding wel eens: het klassiek witte kozijn heeft de laatste jaren sterke concurrentie gekregen. Op dit moment is antraciet een van de meest opvallende kleurtrends. Antracietkleurige kozijnen en vensterbanken contrasteren sterk met witte gevels en vormen direct en snel een opvallend design.

Antraciet, grijstinten, gedekte kleuren en houtlook.

Naast antraciet zijn ook andere grijstinten en gedekte kleuren erg populair, net als de houtlook. Voor een mooie houtlook hoeft u niet meer voor hardhouten kozijnen te kiezen; wij bieden ook zeer goed isolerende kunststof kozijnen aan met een houtlook die bijna niet van echt te onderscheiden is.

khs-blog-beitragsseite-fensterfarben-02

KLEUR VAN BUITEN, WIT VAN BINNEN.

Hoewel het helemaal in is om te kiezen voor kozijnen met een mooie kleur aan de buitenkant, domineert aan de binnenkant nog altijd het klassieke wit. En dat heeft een goede reden: wit past bij alle mogelijke interieurstijlen en meubels. Zo bent u niet gebonden aan een bepaalde kleur en kunt u in de toekomst uw interieur makkelijk veranderen.

khs-blog-beitragsseite-fensterfarben-03

EEN FASCINATIE VOOR KLEUR

Mensen zijn altijd al gefascineerd geweest door kleur; kleuren trekken ons aan en geven ons een goed gevoel. Ook in de architectuur wordt hier veel gebruik van gemaakt. Gekleurde kozijnen zijn de afgelopen jaren echt onderdeel geworden van het design van een huis. Ze geven uw huis namelijk niet alleen karakter, maar ook een unieke uitstraling.

Farben_Gebaeude_Design
moderne-haustuer-milieu_rot_web_2x

Gekleurde deuren zijn momenteel erg gewild. Een ander hoogtepunt in het architectonisch ontwerp zijn gekleurde voordeuren en materiaalmixen. Het valt ons op dat vooral jonge bouwers en huiseigenaren het lef hebben om voor kleur te kiezen. Een rode voordeur met elegante designelementen trekt bijvoorbeeld alle aandacht naar zich toe en legt de nadruk op de architectuur van het huis.

Aluminium en kunststof kozijnen in alle mogelijke kleuren.

De Premium Kozijnen-Vakbedrijven hebben een enorm assortiment aluminium kozijnen in alle mogelijke RAL-kleuren. Gecoate aluminium kozijnen zijn extreem weerbestendig.

Bij kunststof kozijnen wordt een stevige, gekleurde folie aan de buitenkant op het kunststof kozijn aangebracht. Ook deze kozijnen zijn uiteraard bestand tegen alle weersomstandigheden, zoals fel zonlicht, kou en regen. De kleurvariatie is weliswaar niet zo uitgebreid als bij aluminium ramen, maar ook hier geldt dat de kleuren er zelfs na vele jaren nog fris en mooi uitzien; de kozijnen hoeven niet telkens opnieuw te worden geschilderd, zoals bij hout wel het geval is.

fensterecke-blau
46_System-88-MD-AluClipPro_rot_web_2x
fensterecke-anthrazit
fensterecke-braun
fensterecke-schwarz
khs-blog-beitragsseite-fensterfarben-profil-06

Dan rest alleen nog de vraag: voor welke kleur kiest u?

Houdt u van koel antracietgrijs dat opvalt tegen de witte gevel van uw huis? Of gaat uw voorkeur uit naar donkerrood? Wat dacht u van zeeblauw voor een mediterraan tintje? Of misschien passen mosgroene kozijnen wel perfect bij uw landelijk gelegen zomerhuis. Alles is mogelijk, en de keus is aan u. Ga eens langs bij het Premium Kozijnen-Vakbedrijf bij u in de buurt.

Diese Themen könnten Sie auch interessieren